Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Rakennustyömaaparakkeja ja maarakennuskoneita aidatulla asfalttikentällä Nihdissä.

sisällön kuvaus: Vasemmalla parakkien edessä on suuria betonilohkareita ja kokoon taitettuja työmaa-aitoja. Näkymä Nihdin ja Sompasaaren erottavan Nihdinkanavan suuntaan. Nihdinkanavan jälkeen asuinkerrostaloja Sompasaaressa. Niiden takana pilkottaa Kalasataman tornitalojen huiput. Nihdin asuinalueen esirakentaminen aloitettiin heinäkuussa 2021. Ensimmäiset asuinrakennukset valmistuvat alueelle kevättalvella 2024. Vasemmalla Sompasaarenaltaan takana 1.4.2023 lakkautettava Hanasaaren voimalaitos.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rakennustyömaaparakkeja ja maarakennuskoneita aidatulla asfalttikentällä Nihdissä.

Tallennettuna: