Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Eläintarhan puistosta hiekkatieltä, joka kulkee oikealla näkyvän Töölönlahden pohjukan viertä ja kaartaa etäisyydessä vasemmalle

sisällön kuvaus: Näkymä Eläintarhan puistosta hiekkatieltä, joka kulkee oikealla näkyvän Töölönlahden pohjukan viertä ja kaartaa etäisyydessä vasemmalle. Töölönlahden rannassa olevien lehtipuiden välistä oikealla pilkottaa Keisarinpaviljongin valkea katos. Hiekkatie

kääntyy mäen päällä olevan rakennuksen editse. Se on kaupungin puutarhayhdistyksen puutarhan kohdalla Eläintarhan piston alueella, mahdollisesti nykyisen kaupungin talvipuutarhan kohdilla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Eläintarhan puistosta hiekkatieltä, joka kulkee oikealla näkyvän Töölönlahden pohjukan viertä ja kaartaa etäisyydessä vasemmalle

Tallennettuna: