Haku

Ihmisiä lähdössä Juhannuksen viettoon

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ihmisiä lähdössä Juhannuksen viettoon

sisällön kuvaus: Ihmisiä lähdössä Juhannuksen viettoon. Eteläsataman Keisarinluodonlaiturissa Nyländska Skärgårds A/B:n ss Östra Skärgården (102 brt) ja Ångfartygs A/B Kustenin ss Ilma (155 brt). Östra Skärgården valmistui Sandvikens Skeppdocka & Mekaniska

Verkstad

A/B:n (Hietalahden) telakalla 1904. Ilma rakennettiin Tukholmassa 1874.

Tallennettuna: