Haku

muistoraha; Suomen Puuhiomoyhdistys

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Suomen Puuhiomoyhdistys

fyysinen kuvaus: Etusivu: ENIGHET GER STYRKA kahden kohoympyrän välissä. Keskellä tyyliteltyjä hakokoristeita ja keskellä ketjulla sidottuina seitsemän paperipuuta ja niiden välissä kirves. Alhaalla kaksi yhteen sidottua laakerinoksaa. Takasivu: FINSKA

TRÄSLIPERIFÖRENINGEN. Taustalla puuhiomotehdas savupiippuineen ja vas. kivinen patorakennus. Edessä kivien välissä kasvava iso kuusi (yhdistyksen merkki). Leikkeessä: 1893 - 1923. Etusivu: J. Mlm, Oertel. Takasivu: J. Munsterhjelm.

Tallennettuna: