Haku

Suomen Naisyhdistys – Finsk Kvinnoförening kevätretkellä Koivuniemessä, kirjailija Zachris Topeliuksen huvilalla Sipoossa (nykyään Helsingin Östersundomia)

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomen Naisyhdistys – Finsk Kvinnoförening kevätretkellä Koivuniemessä, kirjailija Zachris Topeliuksen huvilalla Sipoossa (nykyään Helsingin Östersundomia)

sisällön kuvaus: Suomen Naisyhdistys – Finsk Kvinnoförening kevätretkellä Koivuniemessä, kirjailija Zachris Topeliuksen huvilalla Sipoossa (nykyään Helsingin Östersundomia). Rinteessä huvimajan luona on koolla suuri joukko niin ylioppilaita kuin varttuneempaa väkeä,

sekä

naisia että miehiä. Suuren koivun oikealla puolella eturivissä vaaleassa puvussa ja silinterihatussa istuu mahdollisesti isäntä itse.

Tallennettuna: