Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Herraseurue "Bröderna" illanistujaisissa johtaja Conrad Lihrin kotona (Vuorikatu 4) tämän nimipäivänä

sisällön kuvaus: Herraseurue "Bröderna" illanistujaisissa johtaja Conrad Lihrin kotona (Vuorikatu 4) tämän nimipäivänä. Paikalla mm. professori Fredrik Johan Wiik, lääkintäneuvos Johan August Florin, johtaja G. Svedelius, hovineuvos arkkitehti Florentin

Granholm, taiteilija Adolf von Becker ja Conrad Lihr.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Herraseurue "Bröderna" illanistujaisissa johtaja Conrad Lihrin kotona (Vuorikatu 4) tämän nimipäivänä

Tallennettuna: