Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Humaliston (Humleberg) huvila-alue, Töölö, huvila numero 20 (Haga)

sisällön kuvaus: Humaliston (Humleberg) huvila-alue, Töölö, huvila numero 20 (Haga). Seurue huvilan pihassa. Huvila sijaitsi nykyisen Sibeliuspuiston pohjoispuolella, nykyisen Lastenlinnantien (ent. Valhallantie) eteläpäässä. Sen omisti arkkitehti Johan Jacob (Jac.)

Ahrenberg (s. 30.4.1847

Viipuri, k. 10.10.1914 Helsinki).

Jac. Ahrenbergin perhealbumin merkintöjen mukaan kuvassa ovat vasemmalta lukien: Ali Perret, Anna Nordenström, Märta Ahrenberg (myöh. Hertz), Signe Ahrenberg (myöh. Tandefelt), Widolfa Ahrenberg (os. von Engeström), Vevi Ahrenberg (myöh. Franck), Leoni

(sukunimi ei tiedossa), Jac. Ahrenberg sekä Joh. von Engeström.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Humaliston (Humleberg) huvila-alue, Töölö, huvila numero 20 (Haga)

Tallennettuna: