Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; tulitikkurasia; Säkerhets Tändstickor

fyysinen kuvaus: Kookas, suorakulmainen tulitikkurasia. Päistään avoin kansi puuta, kyljessä raapaisupinta. Sisälaatikko pahvia; kapeissa tulitikuissa pieni massapää. Sinipohjaisessa etiketissä koristereunus ja kaksi Helsingin kaupunginvaakunaa, teksti

hopeanvärisellä painatuksella molemmin puolin. Tekstissä nimikkeen lisäksi: "Tända endast mot lådans plån, och äro säkra och rara. Lysa fullt ut, så bra som mån, då den som fullast plär vara. I båda ändar de lika brinna, och bättre stickor Ni ej

kan

finna."

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; tulitikkurasia; Säkerhets Tändstickor

Tallennettuna: