Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tonttikartta; Charta å Den Borgaren Anders Johan Weurlander genom offentlig Auction sig inropade

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tonttikartta; Charta å Den Borgaren Anders Johan Weurlander genom offentlig Auction sig inropade

sisällön kuvaus: Charta å Den Borgaren Anders Johan Weurlander genom offentlig Auction sig inropade och tilhandlade Annode? Gårds Tomt af Stadens Jord uti Westra qvarteret, afmätt i Herr Rådman Johan Bockströms närwaro Helsingfors den 4de Maii 1799 E.L. Fonséen

Beskrifning...

Tonttia reunustaa Formans Hagen, Herr Rådman Odengrens Plantage, Haltmakaren Mäster Björnberg Plantage ja Enke Fru Borgmästerinnans Stichoa Plantage.

Tallennettuna: