Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Ryhmä nuoria naisia ja miehiä pukeutuneina mahdollisesti naamiaisjuhlia tai näytelmäesitystä varten

sisällön kuvaus: Ryhmä nuoria naisia ja miehiä pukeutuneina mahdollisesti naamiaisjuhlia tai näytelmäesitystä varten. Ensimmäisenä vasemmalla seisovalla miehellä on päässään ylioppilaslakki ja oikealla seisovalla miehellä on harteillaan viitta sekä polvihousut.

Keskellä

istumassa lierihattu päässään Margit Nyberg. Hänen vieressään oikealla istuu Gurli Nyberg

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ryhmä nuoria naisia ja miehiä pukeutuneina mahdollisesti naamiaisjuhlia tai näytelmäesitystä varten

Tallennettuna: