Haku

kuvataulu, opetustaulu painokuva; KASVITAULUJA

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kuvataulu, opetustaulu painokuva; KASVITAULUJA

sisällön kuvaus: Otavan Kasvitauluja - Växttavlor -sarjan ruista kuvaava taulu. Mustalla pohjalla on kuvattu kasvi ja sen eri osat.

Taulun taakse liimatussa paperissa on nimetty kasvinosat.

Otava julkaisi Kasvitauluja -sarjan ensimmäisen kerran v.1904-1916. Suositusta sarjasta otettiin uusintapainoksia v.1943-1961. Alkuperäiseen sarjaan kuului 15 taulua ja täydennettyyn yhteensä 20.

Tallennettuna: