Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kotihoidon nykydokumentointi

sisällön kuvaus: Kotihoidon nykydokumentointi. Pyörätuolilla liikkuvan, n. 50-vuotiaan cp-vammaisen miehen aamutoimia. Kotihoidon työntekijä auttaa asiakkaan aamukäynnillä vaatteisiin ja ylös sängystä, jossa hän on odottanut hoitajan tuloa. Asiakkaan

makuuhuoneessa

näkyy saatu hymypoikapatsas vitriinissä ja kirjapinoja. Vammastaan huolimatta mies on lukenut ja ylioppilas. Lattialla odottaa tyhjennystä virtsapullo.

Kotihoidon työntekijät eivät riisu asiakkaiden luokse mennessään kenkiään, vaan vetäisevät kenkiensä suojaksi muovisuojat taloudellisen ajankäytön ja hygienian vuoksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kotihoidon nykydokumentointi

Tallennettuna: