Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kasarmikadun ja Punanotkonkadun risteys, osoitteessa Kasarmikatu 24 sijaitseva entinen tieteellisten seurojen talo

sisällön kuvaus: Kasarmikadun ja Punanotkonkadun risteys, osoitteessa Kasarmikatu 24 sijaitseva entinen tieteellisten seurojen talo. Kuvausaikana rakennus oli Helsingin yliopiston voimistelulaitoksen käytössä ja nykyisin siellä sijaitsee Suomen

arkkitehtuurimuseo. Oikeassa reunassa pysäköitynä vaalea Austin A40 Farina -henkilöauto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kasarmikadun ja Punanotkonkadun risteys, osoitteessa Kasarmikatu 24 sijaitseva entinen tieteellisten seurojen talo

Tallennettuna: