Haku

tonttikartta; Charta öfver den vid Annebergs plantagen

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tonttikartta; Charta öfver den vid Annebergs plantagen

sisällön kuvaus: Charta öfver den vid Annebergs plantagen å Forsby hemmans ägor, lydande under Helsinginfors Stad, af Herr vice Consulen G.O. Wasenius äskade tillökningen av skogsmark och berg. Författad på hans begäran af underskrifven Landmätärie Ingeneur År

1831

Sim.

Grönlund

Karttaan merkitty Tomtehags Ängen ja Järnarks eller Annabergs Plantage Vanhassakaupungissa, niitä ympäröi Arabi Åkern, Slagtaren Salomon Jansonns arrenderade Mark, Stor Ängen Forsby hemmans utåker sekä Jericho Äng.

Tallennettuna: