Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Ploggaajat keräämässä roskia ensimmäisessä Suomessa järjestetyssä plogging-tapahtumassa Länsiväylän kupeessa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ploggaajat keräämässä roskia ensimmäisessä Suomessa järjestetyssä plogging-tapahtumassa Länsiväylän kupeessa

sisällön kuvaus: Ploggaajat keräämässä roskia ensimmäisessä Suomessa järjestetyssä plogging-tapahtumassa Länsiväylän kupeessa. Oikealla näkyvä niemi on Iso-Pässi -saaren säilynyt osa. Vasemmalla Länsiväylän toiselta puolen kohoaa Hiililaiturinkuja 3. Neljä

lenkkeilijää

kerää roskia maastosta Länsiväylän kupeen rinteessä. Oikealla kulkee merenrantaa pitkin ulkoilutie ja oikeassa reunassa näkyy sähkölinjan maston siniset teräsrakenteet.

Tallennettuna: