Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

vitriini; myyntivitriini

fyysinen kuvaus: Suorakulmainen, etuosasta, sivuilta ja päältä lasitettu tiski. Lasin reunoissa puukehykset. Suorat kulmikkaat jalat. Tiskin yläosa on lasitettu ja alaosa on puurakenteinen.

6x5 laatikkoa. Laatikoissa lohenpyrstöliitos. Rungon ylemmässä, lasitetussa osassa laatikoiden etusarjasta katsoen laatikoiden korkeus pienenee taaksepäin. Ylimmän 4 rivin laatikoissa etuseinät lasia ja sisus petsattu.

Kahden alimman laatikkorivin laatikoiden sisus pintakäsittelemätön. Vetimet kromattua metallia.

Laatikoissa teipilla kiiniitettyja paperilappuja, joissa hinta. Osa lapuista irronnut tai irtoamassa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

vitriini; myyntivitriini

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos