Haku

Erikoishehkulamppujen valmistusta Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaalla Lampputie 10

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Erikoishehkulamppujen valmistusta Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaalla Lampputie 10

sisällön kuvaus: Erikoishehkulamppujen valmistusta Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaalla Lampputie 10. Kuvassa etualalla vaihetyöntekijä Kiangkorn Thapui tarkastamassa silmämääräisesti lampunteelmien hehkulankojen ja johditen kuntoa sekä

pakkaamassa

näitä pahvilaatikoihin. Hänen takanaan vaihetyöntekijä Arja Peippo työskentelemässä tyhjiöpumpulla. Hänen takanaan työnjohtaja Timo Haatainen.

Edessä oleva kookas kone on kannoituskoje, mutta sitä ei enää viimeisen hehkulamppuerän valmistuksessa käytetä. Työntekijöitä on liian vähän ja kannoitus tehdä korkeamman laatuvaatimuksen johdosta käsityönä lähes yksinomaan työnjohtaja Haataisen

toimesta.

Tallennettuna: