Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

Hiihtäjäntie 1, Herttoniemen ostoskeskus

sisällön kuvaus: Hiihtäjäntie 1, Herttoniemen ostoskeskus. Rakennuksessa toimi mm.TV- Salomaa, Elanto ja R-kioski. Taustalla näkyy Hiihtäjäntie 4, 6. Oikeassa alanurkassa pysäköitynä Opel Kapitän -henkilöauto. Sen takana näkyy Austin Cambridge -henkilöauto. Kuvan

vasemmassa reunassa Mercedes-Benz LP 333 -kuorma-auto.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Hiihtäjäntie 1, Herttoniemen ostoskeskus

Sparad: