Haku

kotelo; viivoitin- ja paperisaksien

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kotelo; viivoitin- ja paperisaksien

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen, puurunkoinen, saranoitu kotelo, jonka kansi päällystetty ruskealla nahalla, sivut ja pohja viininpunaisella nahalla. Sisäkannessa vaalean punainen silkkivuoraus. Sisäpohjassa viininpunainen sametti, jossa syvennykset saksille ja

viivottimelle. Saksien päällä damaskointia muistuttavaa köynnös- ja lintuaiheista koristelua Viivottimessa damaskointia muistuttavaa koristelua, kuva keisarinna Maria Feodorovnasta, toisella puolella Venäjän kaksoiskotkavaakuna.

Tallennettuna: