Haku

hiustenkuivaaja; eFon

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

hiustenkuivaaja; eFon

fyysinen kuvaus: Sähkökäyttöinen metallikuorinen hiustenkuivain kromattua peltiä. Moottoriosa pyöreä, siitä eteen halkaisijaltaan pyöreä pitkä suutin. Moottoriosan sivulla kapeampi osa, jonka päässä säädin: asteikko 0-1-2. Keskeltä alaspäin puinen muotoiltu

varsi,

joka

on maalattu mustaksi. Varren alapäästä lähtee ruskea johto, jonka päällinen kangasta.

Tallennettuna: