Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Vanhan maakellarin suuaukko Tarvon saaren rantametsikössä aivan Helsingin ja Espoon rajalla.

sisällön kuvaus: Kellarissa näkyy muovipusseja ja muuta sekalaista roskaa. Oviaukon vasemmalle puolelle on maalattu merkkejä punaisella maalilla. Kellarin yläpuolella ja vieressä kulkee polku, kallion päällä kasvaa heinää ja sammalta. Saaressa on asunut kalastajaperheitä 1900-luvun alkupuolella, ja kieltolain aikaan myös pirtun salakuljettajat toimivat alueella.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vanhan maakellarin suuaukko Tarvon saaren rantametsikössä aivan Helsingin ja Espoon rajalla.

Tallennettuna: