Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Raksa-Burger -ruokala rakennustyömaan parakkiruokalassa Laajasalon Tullisaaressa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Raksa-Burger -ruokala rakennustyömaan parakkiruokalassa Laajasalon Tullisaaressa

sisällön kuvaus: Raksa-Burger -ruokala rakennustyömaan parakkiruokalassa Laajasalon Tullisaaressa. Ruokala on kaksikerroksisen parakkirakennelman keltaisessa alakerrassa. Sen sisäänkäynnin kohdalle on rakennettu paksusta rimasta ja aaltopellistä katos. Parakin

kyljessä

on paikan nimi ja mainoskuva, jossa näkyy hampurilaisannos. Yläkerran sinisessä toimistoparakissa palaa sisällä valo. Parakkien taustalla kasvaa vehreä koivikko. Oikealla on toisen parakkijonon pääty. Soraisesta maasta näkee, että saman päivän

aikana

on

satanut.

Tallennettuna: