Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Nuori mies istuu salissa, joka on täynnä pöytiä ja tuoleja

sisällön kuvaus: Nuori mies istuu salissa, joka on täynnä pöytiä ja tuoleja. Meneillään on kahvitilaisuus Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa. Valokuva on otettu salamalla hämärässä valaistuksessa. Kuvassa näkyvät selkeästi ainoastaan nuori mies ja hänen

vasemmalla

puolellaan nuori nainen, joka katsoo vasemmalle ulos kuvasta. Taustalta häämöttää seinältä suuri piirrosmainen kuva ja sen oikealla puolella pienemmän kehystetyn kuvan hahmo. Valokuvan yläreunasta näkyy loistava lamppu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Nuori mies istuu salissa, joka on täynnä pöytiä ja tuoleja

Tallennettuna: