Haku

kopiokone; D. Gestetner's Rotary Cyclostyle No.6; monistuskone

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kopiokone; D. Gestetner's Rotary Cyclostyle No.6; monistuskone

fyysinen kuvaus: Käsikäyttöinen vahamonistuskone. Paperin syöttöalustan korkeutta voidaan säätää ja siinä on ohjaimet. Syöttöalusta on irtonainen, se nostetaan pakatessa pystyyn. Mustassa metallilaatassa: "Tämän koneen omistaa Vallilan kansakoulun kodin

ja koulun yhteistoimikunta." Pieni pyöreä messinkilaatta, jossa Helsingin kaupungin leima.

Vahas kiinnitetään kaksoistelaan. Paperi kulkee koneen läpi telan alta, jolloin vahaksen kirjainrei'istä pääsee telassa olevaa mustetta paperiin.

Tallennettuna: