Haku

radio; Philips 655 U

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

radio; Philips 655 U

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen radiokotelo, jossa etusivujen kulmat lakattua puuta. Alaosassa suorakaiteen muotoinen asemanvalintataulukko ja sen yläpuolella messinkilista, jonka keskellä Philips-merkki. Yläosassa kangasverhoilu. Puisten

kulmakappaleiden

alaosassa säätimet. Vasemmalla katkaisija oikealla asemanvalitsin. Vasemmalla sivulla äänenvoimakkuusvipu, joka liikkuu ylös/alas suunnassa, oikealla sivulla vipu aaltoalueiden hakua varten. HUOM: Virtajohto irroitettavissa kokonaan. Johdon toisessa

päässä normaali pistoke, toisessa päässä naaraspuolinen pistoke, joka kiinnitetään koneen rungossa oleviin tappeihin.

Tallennettuna: