Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Ruoholahden villojen eli ”Sadan markan villojen” rauhallista pihapiiriä Ruoholahdenkatu 9–19 kesällä 1919

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ruoholahden villojen eli ”Sadan markan villojen” rauhallista pihapiiriä Ruoholahdenkatu 9–19 kesällä 1919

sisällön kuvaus: Ruoholahden villojen eli ”Sadan markan villojen” rauhallista pihapiiriä Ruoholahdenkatu 9–19 kesällä 1919. Modernisoituvassa ja rakennushankkeiden täyttämässä Helsingissä oli vielä tilaa puutaloillekin. Villat oli rakennuttanut Helsingin Työväen

Rakennusosakeyhtiö vuosina 1879–1883.

Pihapiireissä oli varattu tilaa myös pienimuotoiselle viljelylle.

Tallennettuna: