Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

radio; matkaradio; Philips

fyysinen kuvaus: Vaalean vihertävä suorakaiteen muotoinen paristo/verkkoradio. Etuosa reijitetty. Oikeassa reunassa allekkain kaksi tummanvihreää säätönappulaa. Ylempi aaltoalueet, alempi katkaisija/äänenvoimakkuus. Alueet FM, MV, PO. Asemataulukko läpinäkyvää

muovia.

Taulukko luettavissa edestä ja päältä. Etupuolen taulukossa keskipitkät ja pitkät alueet, yläpuolella ula. Kantokahva alumiinia, jonka kädensija päällystetty muovilla. Radiossa teleskooppiantenni. HUOM! Valmistuspaikka Hong Kong.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

radio; matkaradio; Philips

Tallennettuna: