Haku

tarjotin; boolikaluston tarjotin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tarjotin; boolikaluston tarjotin

fyysinen kuvaus: Jalallinen, kookas pyöreä tarjotin. Pohja tasainen, reunus hieman koverasti ylöspäin kaartuva. Maljaa varten korotettu kaksinkertainen keskiosa, sivut viistosti ylöspäin kapenevat. 6 pyöreää, tasapohjaista reunuksellista paikkaa sarkoille.Keskiosa

ja

reunusrenkaat kiinnitetty tarjottimen pohjaan pallopäisillä ruuveilla. 4 pallojalkaa. Kaiverretut geometriset koristevyöhykkeet keskiosan ympärillä sekä renkaana sarkkarenkaiden välissä. Kaiverretut venäjänkieliset tekstit; keskiosassa DAMSKIJ

PRIS

jota kehystää GENERAL / RUBIJA, reunuksessa ylhäällä kaksoiskotkavaakuna, ylä- ja

alapuolella IMPERATORSKOJE MOSKOVSKOJE / SKAKOVOJE OBTSESTVO; alhaalla vapaaherran kruunu ja monogrammi E.W. Näiden välissä 18 Avgusta 1890 goda, sekä 18 Avgusta 1891 goda.

Tallennettuna: