Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

leikkikalu; palikkasarja pakkauksessaan; Helsinki Made of Wood

fyysinen kuvaus: Puisia palikoita, jotka ovat tai joista voi koota tunnettuja helsinkiläisiä rakennuksia. Osa puunvärisiä, osa maalattu; 2-osainen Kiasma, toinen osa punavioletti, vaaleanpunainen

Eduskuntatalo, 3-osainen Tuomiokirkko; kupoliosa vihreä, turkoosi Ympyrätalo, Pitkäsilta, 2-osainen hotelli Torni, alaosa keltainen, Stadionin torni sekä rappuset

(Tuomiokirkko tai Eduskunta) .

Pakkauksena suorakulmainen, suulta nauhalla sidottava puuvillapussi johon painettu WDC Helsinki 2012 -logo ja -kuosi sekä monivärinen, haitariksi taiteltu esittelylehtinen suomeksi ruotsiksi js englanniksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkikalu; palikkasarja pakkauksessaan; Helsinki Made of Wood

Tallennettuna: