Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Oulunkylän entinen seurahuone, Larin Kyöstin tie 7, Veräjämäki

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Oulunkylän entinen seurahuone, Larin Kyöstin tie 7, Veräjämäki

sisällön kuvaus: Oulunkylän entinen seurahuone, Larin Kyöstin tie 7, Veräjämäki. Rakennus valmistui vuonna 1891. Se on siirtorakennus, joka on alun perin rakennettu 1839 Kirkkokadulle. Talo siirrettiin osina pystytettäväksi uudelleen Oulunkylään. Se on toiminut

pensionaattina ja ravintolana. Talossa on ollut muun muassa asuinhuoneistoja ja opetustoimintaa, ja vuodesta 2002 lähtien sitä

on

käytetty Oulunkylän asukastalona.

Tallennettuna: