Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä senaattori Herman Molanderin kotiin Bulevardi 7:ssä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä senaattori Herman Molanderin kotiin Bulevardi 7:ssä

sisällön kuvaus: Näkymä senaattori Herman Molanderin kotiin Bulevardi 7:ssä. Keskellä salia on pyöreä pöytä, jonka kahden puolen on keinutuolit ja vasemmalla laidalla pehmustettuja nojatuoleja. Taustalla seinää vasten on asetettu tuoli ja tumma puinen kaappi.

Huonekalut on hankittu Pietarista. Huoneen keskellä katosta roikkuu kynttelikkö, jossa on 12 valkoista kynttilää. Seinillä on maalauksia, vasemmalla kaksi muotokuvaa ja taustalla kolme maisemamaalausta. Taulujen välissä on oviaukko ja oikealla

kiinni

olevat kaksi ovea. Lattiaa päällystää laakea, melkein koko alan peittävä kukka-aiheinen matto. Katto on selvästi korkeammalla kuin 3 metriä.

Tallennettuna: