Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Helsinki, Kivikko, tukikohta IV:12

sisällön kuvaus: Helsinki, Kivikko, tukikohta IV:12. Ensimmäisen maailmansodan aikainen tukikohdan IV asema 12 on luolakohde, joka sijaitsee Kivikon ulkoilupuistossa, Linnoittajantien länsipuolella kulkevan ulkoilutien (vanha yhdystie) pohjoispuolella verkkoaidalla

ympäröitynä. Kuvassa on toinen syvistä rotkoista, joka johtaa luolan suuaukolle. Kyseessä on keskeneräiseksi jäänyt hevosenkengän muotoinen luola, josta johtaa kaksi syvää rotkoa yhdystielle. Tien eteläpuolella on suuria kumpuja louhintajätettä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Kivikko, tukikohta IV:12

Tallennettuna: