Haku

Korkeavuorenkatu 14-16; maalaus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Korkeavuorenkatu 14-16; maalaus

sisällön kuvaus: Näkymä nykyisen Punanotkon puiston alueelta kohti Korkeavuorenkatua, etualalla lehmiä laitumella, taustalla seppämestari Anders Åhlströmin talon rakennukset, jotka levittäytyivät tonteille 14 ja 16. Niiden takana oikealla Söderströmin

naulatehtaan

seinää. Kaikki purettiin 1888 Johanneksenkirkon tieltä. Korkeavuorenkadun toisella puolen asuinrakennuksia. Kuvan alla teksti: Högbergsgatan vid N:o 14.

Tallennettuna: