Haku

Rakenteilla oleva Tanssin talo.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rakenteilla oleva Tanssin talo.

sisällön kuvaus: Näkymä Länsisatamankadun yli Kaapeliaukion puolelta. Rakennus on lähes valmis. Suomen ensimmäisen tanssille omistetun tilakokonaisuuden on Kaapelitehtaan yhteyteen suunnitellut JKMM Arkkitehdit ja ILO arkkitehdit. Tanssin talo valmistui joulukuussa 2021 ja yleisölle se avattiin helmikuussa 2022. Vasemmalla sisäänkäynti Kaapelitehtaan museoihin.

Tallennettuna: