Haku

Karamzininranta 4, Finlandia-talo

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Karamzininranta 4, Finlandia-talo

sisällön kuvaus: Karamzininranta 4, Finlandia-talo. Palokunnan Sisu BK84 -johtokeskusauto Finlandia -talon parkkipaikalla ennen Etyk-kokouksen alkamista (auto vuodelta 1972, rekisterinumero AAT-828,

huoltonumero 100, operatiivinen tunnus 10). Kuva on otettu johtokeskusauton katolta.

Palokunta järjesti ETYK-kokouksen ajaksi tilapäisen paloaseman Finlandia-talolle. Toimintaa johdettiin kuvassa olevasta johtokeskusautosta.

Finlandia-talolle järjestettiin paloasema kokouksen turvallisuuden takaamiseksi: kokousalueelle hälytystehtäviin saapuvat ajoneuvot olisivat joutuneet ensin turvatarkastukseen, jos alueelle ei olisi jo valmiiksi sijoitettu ajoneuvoja. Lisäksi

johtokeskusautosta tiedotettiin muille hälytysajoneuvoille, mitkä tiet kulloinkin olivat suljettuina kokousjärjestelyjen vuoksi.

Tallennettuna: