Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Työväenliikkeen poliitikko Yrjö Mäkelinin (1875 - 1923) hautajaissaattue tulossa Kalliosta kohti etelää

sisällön kuvaus: Työväenliikkeen poliitikko Yrjö Mäkelinin (1875 - 1923) hautajaissaattue tulossa Kalliosta kohti etelää. Koko Pitkäsilta on täynnä käveleviä ihmisiä, jotka seuraavat oikealla näkyviä hevosen vetämiä ruumisvaunuja. Mäkelin haudattiin myöhemmin Ouluun.

Taustalla näkyvät vasemmalla juuri

valmistunut Arena-talo ja Hakaniemen kauppahalli. Siltasaarenkadun alkupään rakennukset on korvattu uusilla, ja John Stenbergs Maskinfabriks A.B.:n paikalla on nykyään hotelli.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Työväenliikkeen poliitikko Yrjö Mäkelinin (1875 - 1923) hautajaissaattue tulossa Kalliosta kohti etelää

Tallennettuna: