Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Keskellä valokuvaa näkyvät pöytä ja sen ympärillä neljä tuolia yksityisasunnossa

sisällön kuvaus: Keskellä valokuvaa näkyvät pöytä ja sen ympärillä neljä tuolia yksityisasunnossa. Pöydän on voinut levittää pidemmäksi. Pöydän takana on seinää vasten vähän korkeampi ja kapeampi pöytärakenne. Sen päällä oikealla näkyy kukkaruukku ja siinä kasvi

pyöreällä liinalla. Seinällä pöytätason yläpuolella roikkuu ryijy, jonka pitkät rihmat laskeutuvat lähes pöytätasoon asti. Valokuvan vasemmassa ylänurkassa näkyy pieni seinään kiinnitetty lamppu katkaisijoineen. Huoneeseen tulvii päivänvaloa

oikealta

valokuvan ulkopuolelta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Keskellä valokuvaa näkyvät pöytä ja sen ympärillä neljä tuolia yksityisasunnossa

Tallennettuna: