Haku

etiketti; OKA kahvia; tulitikkuetiketti

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

etiketti; OKA kahvia; tulitikkuetiketti

fyysinen kuvaus: Ruskeapohjainen, valkoreunainen tulitikkuetiketti, kuva-aiheena keskellä oranssi Oka-kahvipaketti, sen kyljessä valkopaitainen ja -hattuinen mies, edessään kori, jossa kahvi

papuja, takana vihreä kahvipensaan oksa. Painatukset: Keskimäärin 50 kpl, OKA kahvia, OKA Kahvi Oy, Porin Tulitikkutehdas Oy.

Tallennettuna: