Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kaappi; cocktail-kaappi; tarjoilukaappi

fyysinen kuvaus: Siro ja suoralinjainen tarjoilukaappi, ns. Cocktail-kaappi. Kaapissa pianosaranoidut pariovet, joissa Helsinki-aiheinen upotuskoristelu (intarsia). Koristelun kuva-aiheina: Eduskuntatalo, Tuomiokirkko, Eteläsatama, Esplandi ja Havis Amanda. Lisäksi kuva-aiheen yläreunassa pilviä sekä alavasemalla puita.
Kaapin hyllyt puuttuvat, sisällä on puiset kannattimet kolmelle hyllylle. Ovien alapuolella hieman ulospäin työntyvä huullos, jota vetämällä esiin saadaan lasinen lasku- /tarjoilutaso. Tämän alla puolestaan
kaksi pienehköä vetolaatikkoa. Ovissa tai laatikoissa ei ole vetimiä. Ovessa lukko, lukkopesässä metallinen avain, jossa teksti "Boman". Kaapissa neljä suoraa jalkaa, sivuilla ja etureunassa näitä yhdistävät piennat.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kaappi; cocktail-kaappi; tarjoilukaappi

Tallennettuna: