Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Mallinukkeja lasivitriinissä Kaisaniemessä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mallinukkeja lasivitriinissä Kaisaniemessä

sisällön kuvaus: Mallinukkeja lasivitriinissä Kaisaniemessä. Vitriinissä on kaksi mallinukkea muodikkaasti puettuina ja irtojalkoja, joihin on pujotettu sukkahousuja. Vitriinissä on kohdevalaisimia. Vitriini on sijoitettu ulos liikkeestä Kaisaniemenkatu 5:n kupeeseen.

Osoitteessa toimi valokuvan ottamisaikaan muotiliike Pukeva. Vitriinin oikealta puolen laskeutuu Kaisaniemenkadulle Vuorikadulta tulevat portaat. Vitriinin lasista heijastuvat Vuorikatu 14 ja 16 sekä taaempana Vuorikatu 18:n kulmatorni.

Tallennettuna: