Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pulpetti; paripulpetti

fyysinen kuvaus: Kiinteäistuiminen, säleselkäinen pulpetti. Kalteva, kiinteä kansi, jonka alla väliseinätön hylly. Vasemmalla kannen alapinnassa listat. Kannessa 2+1 kynäkaukaloa, keskellä alkuaan kannellinen mustepullolokero. Sivuilla rautakoukut koululaukulle.

Istuin yhtenäinen penkki, selkänojat jatkuvat istuimen alle. Jalasten välissä metallilistoin tuetut jalkalaudat, joista ulompi viisto. Toisella puolella rautalistat, joilla pulpetti voitu kiinnittää lattiakiskoon. Maalattu vihreäksi, kansi hieman

eri

vihreä. Kannen maalin alta nähtävissä aikaisempi, musta maali.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pulpetti; paripulpetti

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos