Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

levysoitinradio; Philips Type 66 RH 581; yhdistelmälaite

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

levysoitinradio; Philips Type 66 RH 581; yhdistelmälaite

fyysinen kuvaus: Yhdistelmälaite levysoitinradio, etuosassa viilukuvioinen puupinta. Päällinen muovia, levylautanen vasemmalla, nopeudet 33, 45, 78 rpm valittavissa äänivarren vieressä olevasta kytkimestä. Oikealla päällä kolme pyöreää säädintä, joista alin

kanavavalitsin. Etupaneelissa virtakatkaisin, radiovastaanottimen valitsin, Gram, Tape, Bass

-säätimet. Takana Dinn-kaiutin ulostulot, sekä liitin kasettisoittimelle ja radioantenille.

Tallennettuna: