Haku

Keväinen päivä Helsingin kaupunginteatterin (Eläintarhantie 5) edustalla Tokoinrannassa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Keväinen päivä Helsingin kaupunginteatterin (Eläintarhantie 5) edustalla Tokoinrannassa

sisällön kuvaus: Keväinen päivä Helsingin kaupunginteatterin (Eläintarhantie 5) edustalla Tokoinrannassa. Tarja Halosen puiston nurmikko peittyy kukkiin. Teatterirakennuksen ikkunoista erottuu sisällä olevia ihmisiä. Vasemmalla näkyy Kari Jurvan veistos Thalia ja

Pegasos. Valokuva on otettu etelästä.

Tallennettuna: