Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

teatteriohjelma, mainos; Kylän heittiö, Totuuden helmi

sisällön kuvaus: Torstaina 19160113 Kylän heittiö Alkuperäinen Unkarilainen Kansannäytelmä lauluineen ja tansseineen 3:ssa näyt., 4:ssa kuvaelmassa. Kirj. Edvard Tóth. Suom. Antti Jalava. Tanssit järjestänyt Hilma Liiman.

Perjantai 19160114 Totuuden helmi Satu 3:ssa seikkailussa prolooginen. Kirj. Z. Topelius. Prolooginen kirj. Ester Hällström

Sunnuntaina 19160116 Totuuden helmi Satu 3:ssa seikkailussa prolooginen. Kirj. Z. Topelius. Prolooginen kirj. Ester Hällström

Kylän heittiö Alkuperäinen Unkarilainen Kansannäytelmä lauluineen ja tansseineen 3:ssa näyt., 4:ssa kuvaelmassa. Kirj. Edvard Tóth. Suom. Antti Jalava. Tanssit järjestänyt Hilma Liiman.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

teatteriohjelma, mainos; Kylän heittiö, Totuuden helmi

Tallennettuna: