Haku

Lieriömäinen ilmoitusteline Kaapelitehtaan sisäpihalla

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lieriömäinen ilmoitusteline Kaapelitehtaan sisäpihalla

sisällön kuvaus: Lieriömäinen ilmoitusteline Kaapelitehtaan sisäpihalla. Lieriön yläpään kartiomaisessa hupussa lukee punaisella pohjalla "Kaapeli". Teline seisoo harmaalla teräsjalustalla,. Sen oikealle puolella seisoo pieni moottoripyörä, vasemmalla puolella on

punainen penkki. Telineen taustalla näkyy Kaapelitehtaan tiiliseinää, jossa näkyy porrasta ilmaiseva kirjain E sekä seinään maalattuna että seinään kiinnitettynä siitä ulospäin suuntautuvana levynä. Rappukirjainten alla on kaksi roskista.

Tallennettuna: