Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun 1C-luokan luokkakuva

sisällön kuvaus: Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun 1C-luokan luokkakuva. Kaksi ensimmäistä riviä ovat tyttöjä, kaksi taaimmaista riviä poikia. Etummainen rivi istuu lattialla, toinen rivi penkillä. Kolmas rivi seisoo lattialla, neljäs rivi penkillä. Taustalla

seinällä

on suuri taulu, jonka piirroksessa on nuoria ja miehiä ja naisia ulkosalla. Taulussa vasemmalla näkyy puu, jonka ympärille kolme naista on ryhmittäytynyt. He katsovat kahta miestä, joiden hahmot peittyvät osin luokkakuvassa poseeraavien poikien

taakse.

Taulun oikea laita jää osin ruukkupalmun oksien peittoon ja rajautuu osin pois kuvasta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun 1C-luokan luokkakuva

Tallennettuna: