Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Ruoholahdesta läheltä Lauttasaaren siltaa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Ruoholahdesta läheltä Lauttasaaren siltaa

sisällön kuvaus: Näkymä Ruoholahdesta läheltä Lauttasaaren siltaa. Keskellä Helsingin sähkölaitoksen Salmisaaren voimala, Porkkalankatu 9-11, siitä vasemmalle Alkon entinen pääkonttori, Porkkalankatu 13, ja äärimmäisenä vasemmalla osa Kaapelitehtaan rakennuskompleksia,

Varta Oy:n pääkonttori, Tallberginkatu 1d. Etualalla halkovarasto ja aivan alhaalla vasemmalla näkyy lyhyt osa yhtä läntisen rantaradan haaraa. Vasemmalla myös soranottopaikka. Valokuva on otettu idästä päin.

Tallennettuna: