Haku

Helsinki, Lauttasaari, Särkiniemi

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Lauttasaari, Särkiniemi

sisällön kuvaus: Helsinki, Lauttasaari, Särkiniemi. Lauttasaaren eteläosassa Särkiniemessä sijaitsevan tykkipatteri 2 itäpäässä sijaitseva ruutikellari. Valmistunut vuonna 1885. Kuvassa kallioon louhitun kellarin ovi sekä luukku, josta ammukset siirrettiin kellariin

ja sieltä ulos. Vallin

päällä kellarin ilmastointikanavan betoninen suojakupu, betoninen. Särkiniemessä sijaitsee kaikkiaan kolme 1800-luvun jälkipuoliskon tykkipatteria ja kuvan tykkipatteri nro 2 on näistä itäisin. Tykkipatterin koostuvat kivi-maa-rakenteista. Kuvattu

kaakkoon.

Tallennettuna: