Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Pörriäisbuffet Töölönlahden puistossa.

sisällön kuvaus: Pörriäisbuffet on Valion lanseeraama hyonteisille tarkoitettu ravintola. Tarjolla on arvokasta ravintoa pölyttäjille, kuten perhosille, mehiläisille ja kimalaisille. Buffetit lisäävät myös tietoutta kaupungistumisen vaikutuksesta pölyttäjien vähenemiseen. Listalta löytyy pölyttäjien suosikkeja kuten laventelia, mäkimeiramia, mirrinminttua, hunajakukkaa, päivänkakkaraa ja auringonkukkaa. Valio Oy on suomalainen elintarvikeyritys, joka jalostaa ja markkinoi pääasiassa maitotuotteita. Sen omistavat 13 suomalaista maidontuottajaosuuskuntaa. Taustalla osa Finlandiataloa ja Pikku-Finlandia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pörriäisbuffet Töölönlahden puistossa.

Tallennettuna: