Haku

radio; putkiradio; Philips BSF 210 U

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

radio; putkiradio; Philips BSF 210 U

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen kulmista pyöristetty koppa. Kovaäänisten muovisäleikön alla asema-alueet, jotka osoitetaan pystyssä olevilla (2) osoittimilla. Keskellä ylhäällä koneen merkki, joka kulunut (Philips ?). Vasemmassa alakulmassa katkaisija sekä

äänenvärin säätö, oikeassa alakulmassa aaltoalueet ja asemienhakunappula. Radiosta pistokkeesen lähtee 130 cm pitkä sähköjohto. Samasta pistokkeesta erkanee 270 cm pitkä sähköjohto, jonka päässä päärynän muotoinen katkaisija, jossa painonappi.

Tallennettuna: